Pánczél Andrea

Szakterületek:

 

gyomor-bélrendszer megbetegedései

túlsúly, elhízás kezelése

 

inzulinrezisztencia, cukorbetegség

táplálkozási allergiák, intoleranciák

várandósok és a kismamák étrendje

egészséges táplálkozás - megelőzés

Rólam

 

A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem dietetikus diplomámat.

Munkám során komplex módon igyekszem segíteni a klienseimnek, figyelembe véve az egyéni szükségleteiket és meglévő egészségügyi problémáikat.

Kiemelten fontosnak tartom a panaszok háttérben meghúzódó okok felderítését és a személyre szabott táplálkozási javaslatok megválasztását.

 

Amiben segíteni tudok:

  • krónikus betegségek terápiás étrendjének személyre szabott megtervezése

  • életmód változtatás, egészségmegőrző és prevenciós étrendek összeállítása

 

A dietetikai tanácsadás kiterjed:

  • az alkalmazható nyersanyagok, élelmiszerek, ételkészítési eljárások ismertetésére

  • étrend összeállításának megtanítására

  • szükség esetén az étrendek energia-, tápanyagtartalmára vonatkozó számítási módszerek megtanítására
     

Szolgáltatásaim közé tartozik továbbá

  • csoportos tanácsadás és

  • előadások megtartása különböző témákban,

  • egészségnapokon való részvétel