top of page

Polgár Annamária

FBPROFILKEPC.jpg

ELÉRHETŐSÉGEIM:

email: anialmap@yahoo.co.uk 

Tel.:    +36 30 289 2430

Skype: anialmap

Messenger: Annamaria Polgar

(Időpont-egyeztetésre csak és kizárólag telefonon van lehetőség.)

  SZAKTERÜLETEIM:

 

 • Prevenciós és Gyulladáscsökkentő dietetika

 • Alkalmazott táplálkozástudomány

 • Emésztőrendszeri megbetegedések (gyulladásos bélbetegségek mint a Crohn-betegség, Colitis Ulcerosa, divertikulitis)

 • Ételintolerancia / Allergia

 • Hisztamin intolerancia

 • IBS (SIBO, SIFO, laktóz-, fruktóz intolerancia / felszívódási zavarok, reflux, candida, egyéb emésztőrendszert érintő bélflóra felborulás)

 • Bármilyen autoimmun megbetegedés életmódbeli támogatása (Hashimoto pajzsmirigy alulműködés, Reumás Arthritisz, Szklerózis Multiplex, Lupus stb.)

 • Hormonális egyensúlytalanságok: (PCOS, Inzulinrezisztencia, pajzsmirigy egészsége, női hormonok pl. ösztrogén / progeszteron megfelelő értékei, mellékvese egészsége)

 • Súlyrendezés (fogyás / hízás)

 • Gyermekvállalás

 • Továbbá alternatív táplálkozási irányzatok (vegán, vegetáriánius étrendek) dietetikai vonatkozásai.

Rólam

Személyes motiváció miatt 20 éve kezdtem el foglalkozni az egészséges táplálkozással, ezért később dietetikusi végzettséget szereztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán Budapesten.

 

Jelenleg a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájának a hallgatója vagyok és a kutatási területem az IBS és gyulladásos bélbetegségek étrendi vonatkozásai az alacsony FODMAP étrend tükrében.

 

Munkám során a magánrendelésen ellátott páciensek dietetikai szaktanácsadása mellett több projectben vettem részt mint dietetikus:

 • Teszt szakmai szakértő voltam a "Szervezeti hatékonyság fejlesztése az egészségügyi ellátórendszerben - Területi együttműködések kialakítása” projectben ahol 2-es típusú cukorbetegséggel élő páciensek dietetikai szaktanácsadása, oktatása és az állapotuk utókövetése volt a feladatom.

 • A „Menő Menzák az iskolákban” programon való szakmai részvétel 3 környező iskolában. A program célja az egészséges táplálkozáshoz szükséges ismeretek elsajátítása, az étkeztetésben résztvevők szemléletformálása, valamint a köznevelési intézmények étkeztetési körülményeinek javítása volt.

 • Jelenleg a szegedi Prevent-Ív Praxisközösség dietetikusa is vagyok.

Angolnyelv-tudásom miatt gyakran készítek táplálkozási témájú fordításokkal is, és szakmai anyagokból összegző cikkeket; továbbá a közösségi médián keresztül is aktívan részt veszek táplálkozási információ szolgáltatással több szakmai oldalon keresztül és csoportokban.

 

Személyesen Szegeden, továbbá online/skype konzultációk során tudom munkámmal segíteni az Ön mielőbbi gyógyulását.

 

Árak:

 

A tanácsadás díja 18 000 Ft/óra és ezen felül időarányosan történik a díjazás.

kontroll konzultáció is időarányosan számolva történik.

Email távkonzultáció ára: 6000 Ft/levél

 

Menütervezés: 1 hét -   14 000 Ft

                            2 hét - 22 000 Ft

Fontos információk: A konzultációhoz szükséges dokumentumokat: orvosi anamnézis lap, zárójelentés, nagylabor stb. továbbá egy 3 napos táplálkozási naplót (melyben leírja, hogy jelenleg mit fogyaszt a nap során) legyen szíves az anialmap@yahoo.co.uk címemre megküldeni.

Az online konzultációk Skype-on vagy Messenger-en történnek.

A Skype címem: anialmap

A Messenger címem: Annamaria Polgar

 

(Az eset komplexitása függvényében néha több időre is szükség lehet az első beszélgetés során, ezért mindig időarányosan számolom a díjat és annak megfelelően számlázom az összeget.)

 

A konzultáció egy alkalomra szól és egy darab konzultáció utáni kérdéseket tartalmazó rövid email megválaszolását tartalmazza. Minden további, a konzultáció után felmerülő kérdés egyéb konzultációs díjat von maga után.

 

Email távkonzultáció csak kontroll konzultáció esetén lehetséges, feltétele egy korábbi személyes vagy online konzultáción való részvétel egy éven belül.

 

A távkonzultáció során csak rövid kérdésekre van mód válaszolni, maximum 5 darabra (pl.: ehetek-e X ételt Y étel helyett, hol vegyem meg stb.), minden más esetben csak kontroll konzultáció során tudjuk átbeszélni a felmerülő kérdéseket. Laborok átnézésére, további étrendi módosításokra is csak kontroll időpontban van lehetőség.

24 órán belül történő lemondás vagy nem lemondás esetén a konzultáció díjának 50%-át felszámolom. Megértését és együttműködését köszönöm!

 

Jelenleg az OTP Egészségpénztárral vagyok leszerződve, amennyiben számlát igényel.

 

Bizonyos esetekben további laborokra, kivizsgálásra lehet szükség ezért nagyon fontos hogy először telefonon/emailben egyeztessünk a meglevő vizsgálatokról, mivel így hatékonyabban tudjuk megkezdeni az együttműködést.

Elérhetőségeim:

 

Bármilyen kérdése van akár a konzultációval vagy a tanácsadást megelőző vizsgálatokkal kapcsolatban, az alábbi elérhetőségek valamelyikén érhet el:

 

email: anialmap@yahoo.co.uk 

Tel.:    +36 30 289 2430

bottom of page