Minden jog fenntartva ©2015 Letisztult-Táplálkozás. Proudly created with Wix.com by Brigitta David

Polgár Annamária

  Szakterületeim:

 

 • prevenciós és gyulláscsökkentő dietetika

 • alkalmazott táplálkozástudomány

 • emésztőrendszeri megbetegedések (gyulladásos bélbetegségek mint a Crohn-betegség, Colitis Ulcerosa, divertikulitis)

 • ételintolerancia / allergia

 • hisztamin intolerancia

 • IBS (SIBO, SIFO, laktóz-, fruktóz intolerancia / felszívódási zavarok, reflux, candida, egyéb emésztőrendszert érintő bélflóra felborulás)

 • bármilyen autoimmun megbetegedés életmódbeli támogatása (Hashimoto pajzsmirigy alulműködés, Reumás Arthritisz, Szklerózis Multiplex, Lupus stb.)

 • hormonális egyensúlytalanságok: (PCOS, Inzulinrezisztencia, pajzsmirigy egészsége, női hormonok pl. ösztrogén / progeszteron megfelelő értékei, mellékvese egészsége)

 • súlyrendezés (fogyás / hízás)

 • gyermekvállalás

 • továbbá alternatív táplálkozási irányzatok (vegán, vegetáriánius étrendek) dietetikai vonatkozásai.

Rólam

Személyes motiváció miatt 20 éve kezdtem el foglalkozni az egészséges táplálkozással, ezért később dietetikusi végzettséget szereztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán Budapesten.

 

Jelenleg a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájának a hallgatója vagyok és a kutatási területem az IBS és gyulladásos bélbetegségek étrendi vonatkozásai az alacsony FODMAP étrend tükrében.

 

Munkám során a magánrendelésen ellátott páciensek dietetikai szaktanácsadása mellett több projectben vettem részt mint dietetikus:

 • Teszt szakmai szakértő voltam a "Szervezeti hatékonyság fejlesztése az egészségügyi ellátórendszerben - Területi együttműködések kialakítása” projectben ahol 2-es típusú cukorbetegséggel élő páciensek dietetikai szaktanácsadása, oktatása és az állapotuk utókövetése volt a feladatom.

 • A „Menő Menzák az iskolákban” programon való szakmai részvétel 3 környező iskolában. A program célja az egészséges táplálkozáshoz szükséges ismeretek elsajátítása, az étkeztetésben résztvevők szemléletformálása, valamint a köznevelési intézmények étkeztetési körülményeinek javítása volt.

Angolnyelv-tudásom miatt gyakran készítek táplálkozási témájú fordításokkal is, és szakmai anyagokból összegző cikkeket; továbbá a közösségi médián keresztül is aktívan részt veszek táplálkozási információ szolgáltatással több szakmai oldalon keresztül és csoportokban.

 

Személyesen Budapesten és Szegeden, továbbá online/skype konzultációk során tudom munkámmal segíteni az Ön mielőbbi gyógyulását.

 

Az online/skype konzultációk előnyei:

- Nem kell sehová utazni, kényelmesen otthonról vagy a világ bármely pontjáról tudunk beszélni! Az a tapasztalatom hogy a mai rohanó világban nehéz megoldani hogy az ember fél napokat kivegyen szabadságra hogy elutazhasson egy konzultációra, vagy esetleg egészségileg nincs olyan jól hogy utazhasson, és akár egyéb családi okok miatt is jobban kivitelezhető az otthonról kezdeményezett konzultáció. Továbbá nem kell hónapokat várni egy időpontra, általában rövidebb időn belül létrejön a konzultáció.

 

Árak:

 

A tanácsadás díja: 10 000 Ft/óra

 

Menütervezés: 1 hét -   8 000 Ft

                            2 hét - 15 000 Ft

 

(Az eset komplexitása függvényében néha több időre is szükség lehet az első beszélgetés során, ezért mindig időarányosan számolom a díjat és annak megfelelően számlázom az összeget.)

 

Jelenleg az OTP Egészségpénztárral vagyok leszerződve, amennyiben számlát igényel.

 

Bizonyos esetekben további laborokra, kivizsgálásra lehet szükség ezért nagyon fontos hogy először telefonon/emailben egyeztessünk a meglevő vizsgálatokról, mivel így hatékonyabban tudjuk megkezdeni az együttműködést.

Elérhetőségeim:

 

Bármilyen kérdése van akár a konzultációval vagy a tanácsadást megelőző vizsgálatokkal kapcsolatban, az alábbi elérhetőségek valamelyikén érhet el:

 

email: anialmap@yahoo.co.uk 

Tel.:    +36 30 289 2430

  

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now